Conèixer Montserrat

Paisatges de Barcelona (Ruta dels Monestirs del Camí de Sant Jaume de Catalunya) Deficients auditius Usuaris de cadira de rodes Persones amb mobilitat reduïda  Deficients visuals

Adreça: Abadia de Montserrat - Monistrol de Montserrat (Barcelona)
Telèfon: (+34) 938 777 777   

envia'ns un email
www.montserratvisita.com

El tren cremallera
Els trens estan adaptats per a persones amb mobilitat reduïda, a més a més, les andanes estan al mateix nivell que el terra dels trens.
L`estació principal es la de Monistrol Vila, que conte amb dos aparcaments per a cotxes i autobusos. L`exposició permanent sobre el tren cremallera està instal·lada en un edifici adaptat a persones amb mobilitat reduïda.

Tren turístic
Hi ha l`opció de desplaçar-se en un tren turístic tancat i adaptat per a persones amb discapacitat física i hipoacústics, efectua un recorregut circular per la zona de l`abadia, disposa de parades a l`aparcament, a l`estació del cremallera, a la Plaça de la Basílica i a l`hotel. Servei diari a l`estiu, caps de setmana a partir de novembre.

Visites als edificis
Banys adaptats a l`abadia.
Plataforma de translació obliqua per poder accedir a la capella.
Rampes per accedir a la Basílica.
Aparcaments reservats per a persones amb discapacitat.


No disposen d`intèrprets de Llengua de Signes. Les persones cegues requereixen d`acompanyant per a realitzar l`activitat.
 Dades comprovades per l’Agència Catalana de Turisme Dades comprovades sobre el terreny per tècnics en accessibilitat per a l'Agència Catalana de Turisme