Transport accessible a Catalunya

Transport accessible a Catalunya

Facilitats a la mobilitat (Costa Brava - Alt Empordà)

Aeroport Aeroport    Autobús Autobús    Taxi Taxi    Tren Tren   

AEROPORT DE GIRONA


L'aeroport de Girona-Costa Brava té les seves infraestructures adaptades a les persones amb mobilitat reduïda i compta, també, amb serveis per a atendre a les persones amb minusvalideses.

46 places d’estacionament de vehicles.
7 banys adaptats (1 en el bloc tècnic; 1 en la sala 1 d'arribades; 1 en la sala 2 d’arribades; un altre en el vestíbul de facturació; i 3 en la planta superior).
Un ascensor entre la primera i la planta baixa i un ascensor en el bloc tècnic.
Cabines telefòniques adaptades.
Rampes d’accés en tot el recinte aeroportuari.
Els serveis de handling disposen d’autobusos especials, muntacàrregues, etc. per a facilitar els desplaçaments de les persones amb mobilitat reduïda així com el seu accés als avions.

Consells per viatjar sense barreres
Telèfon:902 404 704
http://www.aena.es


És recomanable comunicar amb antelació a la companyia aèria les necessitats dels passatgers amb mobilitat reduïda.

Si el viatge és dins de la Unió Europea, a l’aeroport de destinació hauran rebut informació de l’assistència que requereix, garantint la seva correcta prestació. Fora de l’àmbit de la Unió Europea, on el Reglament ''1107/2006'' del Parlament Europeu i del Consell sobre drets de les persones amb discapacitat o mobilitat reduïda en el transport aeri no és d’aplicació pel que fa l’assistència a terra, algunes companyies compten amb mitjans propis per ajudar a qui ho necessiti.

Pel que fa l’equipatge, els de les persones amb mobilitat reduïda tenen prioritat a l’hora de descarregar, especialment els equips com ara cadires de rodes.

Més informació

Iberia posa a disposició un telèfon a l’hora de gestionar la reserva i sol•licitar els serveis addicionals: 902 400 500. Per a posteriors modificacions, cal trucar al 807 123 456

ENAT
World Travel Market, World Responsible Tourism Day
Solidarios ONCE 2013
WCAG 2.0 AAA
XHTML 1.0 valid
CSS valid
Partners
Sponsors
Torres Sixt