23

Parcs Naturals del Montseny i Sant Llorenç del Munt i l’Obac (Paisatges de Barcelona)


Torna a les destinacions Torna a les destinacions

El Montseny és un mosaic de paisatges mediterranis i centreeuropeus situat a tocar de grans conurbacions metropolitanes. La seva biodiversitat extraordinària i la petjada cultural que l'home hi ha deixat al llarg dels temps, presenten un valor universal que ha inspirat artistes, intel•lectuals i científics, i que desvetlla l'emoció de les persones que el visiten.

Destaquen els pronunciats relleus que presenta i la rica varietat ecològica. Per aquesta raó en 1978 la UNESCO ho va declarar reserva de la biosfera.

El Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac està situat a la serralada prelitoral catalana. El parc està conformat per les dues serralades que li donem nom i que s’uneixen al coll d’Estenalles. El seu paisatge, aspre, ple d’altives cingleres i amb una vegetació formada bàsicament per alzinars i pinedes, estesa pels replans de la muntanya o encaixada als sots i canals, ofereix també un ric patrimoni cultural com a testimoni de l’establiment humà al llarg dels segles.

El juliol de 1972 es va aprovar el Pla Especial del Parc, mentre que el 1987 va ser declarat Parc NaturalTots dos espais naturals s'han esforçat per apropar la seva riquesa i patrimoni natural a totes les persones.

Què t'ofereix aquesta destinació?



Allotjaments Allotjaments

Natura Natura

Actiu-sport Actiu-sport

Wellness - salut i benestar Wellness - salut i benestar

ENAT
World Travel Market, World Responsible Tourism Day
Solidarios ONCE 2013
WCAG 2.0 AAA
XHTML 1.0 valid
CSS valid
Partners
Sponsors
Sixt