10

Lleida (Terres de Lleida)


Torna a les destinacions Torna a les destinacions

Lleida és una ciutat a la vora del riu Segre amb un important patrimoni cultural que va des de les seves antigues muralles medievals fins als edificis romànics que envolten la Catedral.

Lleida és una de les ciutats més antigues de Catalunya, a mig camí entre el mar i la muntanya, amb un fort esperit hospitalari. Per aquest motiu, Lleida és un important centre de serveis i la seva àmplia oferta d’hotels, alguns d’ells accessibles, ho confirma.

Malgrat els seus molts atractius, Lleida és una ciutat poc coneguda encara per al turista. Els visitants interessats en la història i l’art trobaran en aquesta ciutat un gran nombre de construccions monumentals que són el reflex del pas de les diferents cultures al llarg dels anys: des de restes romanes fins a construccions molt actuals com el Palau de la Diputació i diverses cases d’estil modernista. L’antiga catedral de la ciutat o Seu Vella, parcialment accessible, és el monument emblemàtic de la ciutat.

A part del patrimoni cultural, Lleida té molts espais naturals com el Parc de la Mitjana, un ecosistema de gran valor natural i ecològic.

A Lleida trobaràs una manera diferent de gaudir de l’oci i de la cultura.

Què t'ofereix aquesta destinació?



Allotjaments Allotjaments

Cultura Cultura

Transports Transports

No et pots perdre...

Usuaris de cadira de rodes Persones amb mobilitat reduïda Persones amb discapacitat visual

Seu Vella

...


ENAT
World Travel Market, World Responsible Tourism Day
Solidarios ONCE 2013
WCAG 2.0 AAA
XHTML 1.0 valid
CSS valid
Partners
Sponsors
Sixt