Actualitat

Actualitat

L’Agència Catalana de Turisme organitza la 1a JORNADA DE TURISME ACCESSIBLE - 01/12/2014

L’Agència Catalana de Turisme organitzarà la 1a Jornada de Turisme Accessible, aprofitant la proximitat amb la data de la celebració del “Dia internacional de les persones amb discapacitat”.

Aquesta primera Jornada tindrà lloc el Dimarts dia 2 de desembre de 2014 a les 9h al CCCB (Centre de Cultura Contemporània de Barcelona).

La jornada se centrarà principalment en presentar, el balanç del programa turisme accessible (2007 – 2014) www.turismeperatothom.com, les principals línees d’actuació de cara al futur i les noves formes de promoció: la plataforma de comercialització online, les xarxes socials, la comercialització del producte de turisme accessible, entre d’altres.

En el punt de la comercialització comptarem amb la participació del TO del Regne Unit especialitzat en turisme accessible, Enable Holidays, com a testimoni del potencial de mercat que representa aquest segment, així com l’assistència d’alguns dels principals TO's receptius catalans que actualment comercialitzen aquest producte: Viajes 2000, ara Viajes Ilunion, Barcelona Special Traveler, Nit i Vol i Accessible Spain Travel.

Actualment, Catalunya es troba en un primeríssim nivell com a destinació turística que ofereix la major quantitat i diversitat d'activitats i d'oci accessibles, no tan sols a l’Estat Espanyol, sinó a tota Europa.

Des del 2007 la Generalitat de Catalunya a través de l‘Agència Catalana de Turisme ha treballat amb aquest objectiu, i és per aquest motiu que la promoció de l'oferta catalana de turisme accessible forma part de les seves principals línies estratègiques i del seu nou Pla de Màrqueting Turístic.

ENAT
World Travel Market, World Responsible Tourism Day
Solidarios ONCE 2013
WCAG 2.0 AAA
XHTML 1.0 valid
CSS valid
Partners
Sponsors
Sixt