Actualitat

Actualitat

Lloret de Mar treballa per a convertir-se en un destinació de referència en l’àmbit del turisme accessible - 17/07/2014

Lloret de Mar, membre de l’ENAT (European Network for Accesible Tourism), ha realitzat noves inversions amb l’objectiu de posicionar-se com a destinació de referència en l’àmbit del turisme accessible.

Aquest 2014 s’ha dotat la platja amb nou material, com una llitera per als vestidors, una grua per al traspàs de l’usuari de la cadira a l’aigua i una cadira amfíbia extra per poder oferir més banys. Aquestes noves adquisicions han suposat una inversió al voltant de 5000 euros.

L’Ajuntament de Lloret destina una suma de 100.000 euros aproximadament cada any amb el Pla d’Accessibilitat, aquest any han estat treballant sobre les barreres arquitectòniques a varis carrers i avingudes del poble.

S’espera que el turisme accessible a Europa augmenti fins a 50 milions de visites , és per això que Lloret de Mar, en col.laboració amb altres entitats com MIFAS i l’ ONCE, treballa per millorar i promocionar l’oferta turística accessible al destinació i forma part del projecte “Turisme per a tothom” de l’Agència Catalana de Turisme.

Per a més informació consulteu el web de Lloret Turisme: http://saladepremsa.lloretdemar.org/blog/2014/07/09/lloret-realitza-noves-inversions-per-fomentar-el-turisme-accessible/

ENAT
World Travel Market, World Responsible Tourism Day
Solidarios ONCE 2013
WCAG 2.0 AAA
XHTML 1.0 valid
CSS valid
Partners
Sponsors
Sixt