Actualitat

Actualitat

GIRONA, TEMPS DE FLORS ACCESSIBLE - 11/05/2013

De l’11 al 19 de Maig

Girona, Temps de Flors és l’esclat primaveral de Catalunya.
Centenars de patis, jardins i racons del Barri Vell es guarneixen amb flors que ressalten l’exuberància patrimonial d’una ciutat reconeguda pel seu bagatge cultural i històric. Durant aquestes dates Girona obre les seves portes al món, amb la vocació de convertir-se en una experiència inoblidable per tots els que la visitin.

De l’11 al 19 de maig Girona, Temps de Flors es presenta com una oportunitat única per descobrir els tresors d’una ciutat que durant aquests dies bull d’activitats per a tots els públics: el Girona A Cappella Festival, el Dia Europeu de l’Òpera, el Dia
Internacional dels Museus, els menús amb flors o el concurs d’aparadorisme, en són alguns tastets. Girona, Temps de Flors transforma la ciutat en un escenari creatiu inèdit, on les flors són les protagonistes.

Aquesta 58a edició de Girona, Temps de Flors comptarà amb un plànol on s’han marcat dos itineraris adaptats per a persones amb mobilitat reduïda, amb o sense necessitat d’acompanyant, gràcies a la col•laboració d’Elsa Integració. També es realitzaran dos tipus de visites guiades (en funció de les discapacitats dels visitants) i també una sortida nocturna. En total, hi haurà quatre sortides diàries (de 10 a 12 h, de 12 a 14 h, de 16 a 18 h i de 18 a 20 h) amb un cost de 3 euros per persona. Cada sortida tindrà un nombre màxim de 20 persones amb cadira de rodes.

Amb l’objectiu de facilitar la visita a l’exposició floral a les persones amb mobilitat reduïda, Bosch Ortopèdics posa a disposició dels visitants que presentin alguna dificultat per desplaçar-se la possibilitat de realitzar l’itinerari de Girona, Temps de Flors amb una cadira de rodes elèctrica o amb una escúter especial adaptada, de forma gratuïta, en un petit envelat ubicat al Pont de Pedra. Disponibles els dies 11 i 15 de maig en horari de 12 a 19 h.

I com a novetat aquest any es vendran samarretes de Temps de Flors en un envelat situat a la plaça de Sant Domènec en col•laboració amb MIFAS, el Grup Èxit i l’Ajuntament de Girona. També es podran trobar samarretes a l’Oficina de Turisme de la Rambla i al Punt de Benvinguda.


Programa Temps de Flors:
http://issuu.com/ajuntament_girona/docs/temps_de_flors_2013_issuu

http://www.gironatempsdeflors.net/cat/index.php

ENAT
World Travel Market, World Responsible Tourism Day
Solidarios ONCE 2013
WCAG 2.0 AAA
XHTML 1.0 valid
CSS valid
Partners
Sponsors
Sixt