Actualitat

Actualitat

3r Trofeu Internacional de Boccia “Roser Pecanins” - 21/05/2012

De l’1 al 3 de Juny el Pavelló Municipal de Sant Ildefons acollirà el 3r Trofeu Internacional de Boccia “Roser Pecanins” amb la selecció catalana de boccia com a amfitrió.

La Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals, FECPC, amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat, organitza el 3r Trofeu Internacional de Boccia, esport paralímpic adreçat a persones amb paràlisi cerebral i discapacitat física. La competició que es durà a terme al Pavelló Sant Ildefons, els dies 1 al 3 de Juny de 2012, compta amb el suport de la Secretaria General de l’Esport, La Unió de Federacions Esportives de Catalunya-UFEC, Banca Cívica, la Fundació Godó i la Federació Catalana d’esports de persones amb discapacitat física.
Aquesta competició es va iniciar l’any 2008 amb la participació d’una de les seleccions més potents del món, Gran Bretanya. En l’edició de l’any passat també ens van acompanyar, juntament amb Rússia i la selecció catalana. Enguany, degut a la proximitat dels Jocs Paralímpics de Londres el proper mes de setembre, l’assistència d’esportistes d’arreu del món s’ha ampliat, comptant amb més de seixanta esportistes provinents de set nacions diferents, Canadà, Croàcia, Espanya, Irlanda, Noruega, Ucraïna i Veneçuela.
Tots ells s’enfrontaran a la selecció catalana de boccia, enguany vencedora al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques, actualment la selecció més forta de l’estat, que participarà sota la tutel·la del seleccionador català, Carlos Varela. Dos esportistes catalans, a més a més, estan pre-seleccionats per participar als JJPP i han estat diverses vegades internacionals.
Aquest Trofeu servirà a algunes de les seleccions participants com a preparació de cara a la seva participació als JJPP Londres 2012 que es celebraran el proper mes de setembre.

ENAT
World Travel Market, World Responsible Tourism Day
Solidarios ONCE 2013
WCAG 2.0 AAA
XHTML 1.0 valid
CSS valid
Partners
Sponsors
Sixt