Actualitat

Actualitat

Finalitza la IV Empordà Sailing Meeting - 10/04/2012

La quarta edició de l’Empordà Sailing Meeting i de l’Open l’Escala Accessible han unit forces el dissabte 31 de març i el diumenge 1 d’abril per reunir a un centenar de 90 regatistes al Club Nàutic l’Escala. L’entitat esportiva escalenca inaugura així la temporada d’estiu 2012 amb una regata que ha estat tot un èxit en quant a participació i meteorologia. Les temperatures agradables i una marinada de fins a 15 nusos procedent del 110-120º recordava la inminència de l’estiu i oferia dues esplèndides jornades de navegació en les que les classes convocades van poder disputar totes les proves previstes.

La regatista d’Optimist del Club Vela Blanes Victoria Yvaylova i la tripulació de Raquero del Club Nàutic Premià de Mar conformada per Joan Tomas Novo, Joan Mendez i Quim Pelegrín, han finalitzat a més, amb el mèrit de proclamar-se vencedors absoluts de l’Empodà Sailing Meeting i del Campionat de Catalunya de Vela Adaptada, respectivament. Yvaylova ho ha fet després d’una actuació impecable en la que ha firmat sis primers parcials, fet que li ha valgut també el lideratge de la categoria A de la modalitat infantil de la regata. Darrere seu es classificaven Anna Gimeno (CV Blanes) i Carlos Manera (CN Llançà). Pel que fa als nois i noies de la B, el campió ha estat Joan Costa, del Club Vela Palamós, acompanyat al podi per Lucas Casañé (CV Blanes) i Patricia Figuerola (CN Estartit). Nil Subirats, també de Palamós, s’ha fet s’ha alçat amb la victòria en la divisió C, seguit dels regatistes de Blanes David Ordóñez i Miquel Pérez.

El reconeixement absolut de Victoria Yvaylova s’ha imposat per davant d’una altra regatista que també ha realitzat una navegació excel·lent. Es tracta de Mónica Azón, del Club Nàutic Masnou, que amb sis primers s’ha situat a la capçalera de la disciplina Laser Master Radial, amb Carlos Jané (CV Calella) i Isidre Puigdevall (GEN Roses) empatats a 10 punts de distància en el segon i el tercer lloc. Els regatistes de Laser Master Standard del Nautic Betulo, per la seva banda, han acaparat el podi de Laser Master Standard, amb Leandro Rosado en primera posició i Oriol Marrón i Josep Anton Violant en la segona i la tercera.

La victòria de la classe Europa ha anat a mans de Paul Le Duc, del Club Nàutic Port d’Aro, que s’ha imposat per 11 punts per davant de Ignasi Borrat (CN Estartit) i el representant local Miquel Salazar. Precisament els regatistes del Club Nàutic l’Escala han estat els encarregats de pujar el podi en la modalitat Open de l’Empordà Sailing Meeting. Biel Obrador i el seu Estel, s’han proclamat vencedors i han compartit el protagonisme amb la tripulació de 29er composta per Barbara Batlle i Roger Ballester, i Patt Pigott, que s’ha classificat tercera a bord del seu Topper.

Joan Tomas Novo, Joan Mendez i Quim Pelegrín, campions de Catalunya de Vela Adaptada

La tripulació del Club Nàutic Premià de Mar s’ha adjudicat el Campionat de Catalunya de Vela Adaptada. Amb tres primers parcials, dos segons i un tercer descartat, s’han imposat sobre Federico Giner, Manuel Gimeno i Fran (RCN Denia) per tres punts. Amb 17 punts, el tercers han estat José Miguel Jiménez, Maria del Carmen Querol i Nil Albert, també de Premià de Mar.

ENAT
World Travel Market, World Responsible Tourism Day
Solidarios ONCE 2013
WCAG 2.0 AAA
XHTML 1.0 valid
CSS valid
Partners
Sponsors
Torres Sixt