Actualitat

Actualitat

L'Agència Catalana de Turisme intervindrà en la II Conferència Internacional de Turisme Accessible, que es celebrarà a Moscou. - 09/03/2012

El proper 19 de març es celebrarà a la ciutat de Moscou, la II Conferència Internacional de Turisme Accessible, organitzada per Antor, el Ministeri d'Esport, Turisme i Política Juvenil de la Federació Russa, l'Agència Federal de Turisme, Intourmarket 2012, l'Associació d'Operadors Turístics de Rússia (ATOR) i les organitzacions russes de discapacitat.
La conferència tindrà lloc en el marc de la VII Fira Internacional de Turisme ''Intourmarket (ITM)" que es celebrarà del 17 al 20 de març, en l'IEC ''Crocus Expo''.
Aquesta Conferència es celebrarà amb el suport del Govern de Rússia i l'Organització Mundial del Turisme (OMT). En ella especialistes i experts de departaments de turisme internacionals estan convidats a intercanviar experiències en l'àmbit del turisme accessible. L'objectiu de la Conferència, que es celebra per segon any consecutiu, té com a objectiu definir els principis del turisme accessible a Rússia.
Entre els oradors convidats en l'esdeveniment d'aquest any es troba l'Agència Catalana de Turisme, que acudeix per segon any consecutiu a aquesta Conferència.

ENAT
World Travel Market, World Responsible Tourism Day
Solidarios ONCE 2013
WCAG 2.0 AAA
XHTML 1.0 valid
CSS valid
Partners
Sponsors
Sixt