Actualitat

Actualitat

Les conferències protagonistes al Saló Ability - 31/05/2011

Fira Sabadell té l’objectiu de donar a conèixer i divulgar les necessitats dels col•lectius de discapacitats, donant veu a testimonis personals i a l’experiència de professionals

Sabadell, maig de 2011./ La primera edició del Saló Ability, que organitza Fira Sabadell els propers 2 i 3 de juliol, atorgarà un gran protagonisme a les xerrades i conferències que se celebraran paral•lelament al Saló. L’objectiu de la trobada és donar veu, en col•laboració amb diferents entitats i fundacions, a professionals i testimonis que transmetin experiències personals de superació. Aquestes ponències, pretenen que el Saló Ability es converteixi en un espai de referència per a donar a conèixer i divulgar les necessitats i la situació en la que es troben els diferents col•lectius de persones afectades per alguna discapacitat.

Les ponències es programaran durant els dos dies del Saló i tindran lloc a l’auditori del recinte firal, i estaran dividides en dos blocs diferenciats. El primer, anomenat SENTITS, inclourà xerrades a càrrec de persones que pateixen alguna discapacitat i que, mitjançant el seu testimoni, transmetran l’experiència de conviure amb aquesta realitat. Per la seva banda, el segon bloc de les xerrades, anomenat SENSIBILITAT, donarà veu a especialistes i professionals com metges, psicòlegs, etc.. que treballen a diari en diferents camps, per contribuir a millorar la qualitat de vida persones dependents i les seves famílies. Així mateix, la trobada també programarà activitats paral•leles al exterior del recinte, com exhibicions esportives amb cadires de rodes, una gincana o una representació teatral.

Fira Sabadell destinarà un espai de 3.400 m² a expositors, que pertanyen a diferents sectors, i que la seva activitat està encaminada a oferir solucions pràctiques des de la vessant assistencial, professional i emocional. La trobada actuarà com a aparador de l’oferta associativa, de suport i recerca, per posar en contacte a professionals i afectats mitjançant la presentació d’iniciatives innovadores.

Més informació: Xavier Casado / Elisenda Campi: 93 240 44 20 / 679 16 55 23
www.saloability.com

ENAT
World Travel Market, World Responsible Tourism Day
Solidarios ONCE 2013
WCAG 2.0 AAA
XHTML 1.0 valid
CSS valid
Partners
Sponsors
Sixt