Actualitat

Actualitat

La Pedrera de Barcelona, cent per cent accessible per als cecs - 15/04/2011

Les persones cegues o amb discapacitat visual podran visitar l’edifici barceloní de la Pedrera de forma autònoma gràcies a la inversió de CatalunyaCaixa, que ha fet d’aquesta construcción de Gaudí un espai totalment accessible per al col•lectiu.

Entre d’altres elements, s’ofereixen mapes de situación tàctils dels espais que es poden visitar (pati, golfes,terrat i El Pis de La Pedrera); maquetes de la instal•ació i de diferents espais ; díptics en braille i en caràcters de mida ben gran integrats en un únic document; ulleres oculars d’augment a les exposicions temporals; audio-guies en castellà i en català; i transcripcions resumides de les esmentades audio-guies per a les persones sordes en nou idiomas.

Així mateix, s’orgaitzaran visites especials per a persones cegues o amb discapacitat auditiva i activitats sensorials integradores (adreçades a vidents i a invidents) sobre les exposicions temporals primer i posteriorment també de l’edifici.

Segons l’entitat, l’objectiu d’aquesta iniciativa és facilitar la comprensió de la instal•lació i els continguts que s’hi exposen i integrar públics diversos.

ENAT
World Travel Market, World Responsible Tourism Day
Solidarios ONCE 2013
WCAG 2.0 AAA
XHTML 1.0 valid
CSS valid
Partners
Sponsors
Sixt