Actualitat

Actualitat

I Fòrum d'accessibilitat a l'aire lliure. Tarragona 5-8 de juny 2010 - 06/04/2010

El futur social, econòmic i laboral del sector Turístic passa per un respecte més gran cap al nostre entorn i més i millor atenció per a les persones que més la necessiten. Sense coneixement no hi ha respecte. I sense respecte no hi ha acció positiva. I per a fer tots aquests canvis necessitem de la participació d'una part important de tota la població. Segons el I Plan Nacional de Accesibilidad 2004-2012 el 40% de la gent presenten algun tipus de discapacitat o de mobilitat reduïdes temporals o permanents. Llavors perquè no incloem aquesta part tant important dels nostres veïns i familiars en les accions i treballs turístics que duem a terme a l'aire lliure, platges, parcs urbans, espais naturals?

Dos exemples poden il·lustrar-ho. Perquè deixem una minúscula vora a l'entrada d'un jardí si un sol centímetre pot fer caure una persona que arrossega el bastó o va amb cadira de rodes elèctrica? Perquè encara s'instal·len cartells o es confeccionen pamflets amb tamanys i colors de lletra que molta gent gran els costa llegir? Moltes millores molt simples no només inclourien a persones d'aquest 40%, sinó que la resta del 60% augmentaria la seva qualitat de vida i, ensems, percebria uns productes turístics com a de millor qualitat. I l'acostament a la natura i als nostres equipaments i serveis seria més amable per a tothom.

Els propers 5, 6, 7 i 8 de juny a Tarragona es celebra el I Fòrum d'accessibilitat a l'aire lliure que es celebra a Espanya. És una ocasió única. Per primer cop arquitectes, empresaris de maquinària, senyalètica o comunicació accessibles, enginyers, dissenyadors, polítics, educadors, gestors de parcs urbans o naturals, tècnics municipals, responsables de platges, empresaris i tècnics turístics compartirem experiències, productes, dubtes, coneixements i projectes de futur. Hi ha garantida la participació dels millors experts del país i la convocatòria a una ampli espectre d'administracions, empreses i institucions amb una potencialitat encara per explorar gairebé.

Si podeu i voleu contribuir a difondre aquest Fòrum entre els vostres contactes, us demanem que, si us plau, reenvieu aquesta informació a tants llistats, xarxes socials i publicacions com pugueu, demaneu-los activament col·laboració, que presentin comunicacions o que exposin els seus serveis i productes. Pengeu un banner (link al ZIP de les diferents versions del banner en versió catalana: http://www.gepec.org/natura/forum/files/banners_catala.zip vinculat al web www.gepec.cat/natura/forum i link al ZIP de les diferents versions del banner en versió castellana: http://www.gepec.org/natura/forum/files/banners_castellano.zip vinculat al web
www.gepec.cat/natura/foro ) per als vostres webs i demaneu-los a ells també que ho facin.

Mai el futur no havia estat tan ambiental i social com ara.

Moltes gràcies.

Quota general : 160 euros (per a inscripcions abans del 8 maig 2010 oferta de 120 euros)
Data límit enviament comunicacions: 12 abril 2010
Dates de celebració: 5-8 juny 2010 a Tarragona
Per a inscripcions cliqueu AQUÍ: http://www.gepec.org/natura/forum/inscripcions.php
Per a més informació cliqueu AQUÍ: http://www.gepec.org/natura/forum/

ENAT
World Travel Market, World Responsible Tourism Day
Solidarios ONCE 2013
WCAG 2.0 AAA
XHTML 1.0 valid
CSS valid
Partners
Sponsors
Sixt