Actualitat

Actualitat

El Club Nàutic L’Escala presenta la I Regata Open L’Escala Accessible - 05/11/2008

Dins del seu programa ''Vela per a Tothom''

El Club Nàutic L’Escala continua desenvolupant el seu programa Vela per a tothom amb l’objectiu de difondre la pràctica de la vela entre el màxim nombre de persones amb la presentació d’una nova regata: la I Regata Open L’Escala Accessible. Aquest esdeveniment, d’abast autonòmic, es celebrarà els dies 17, 18 i 19 d’abril de 2009 a L’Escala i es donarà a conèixer el 13 de novembre en el marc del 47è Saló Nàutic Internacional de Barcelona.

La competició representa un pas més en el treball que des de fa tres anys duen a terme el Club Nàutic L’Escala, l’Associació VAC-Sailability i RS Veleros. La promoció del programa, que s’ha desenvolupat durant el darrer any, ha iniciat 28 persones en situació de discapacitat a la vela. La I Regata Open L’Escala donarà més força al programa de tecnificació i està previst que es completi amb dues competicions més, una de nivell nacional el 2010 i una d’internacional el 2011.

L’acte de presentació es celebrarà el dia 13 de novembre a l’Espai del Mar, al Pavelló 1 de Fira de Barcelona. Després d’una breu benvinguda, es donarà a conèixer el portal Vela Accessible a Catalunya de VAC-Sailability, que ofereix una relació d’escoles, clubs i fitxes informatives. Després serà el torn de la I Regata Open L’Escala Accessible, que precedirà el pica-pica final.

ENAT
World Travel Market, World Responsible Tourism Day
Solidarios ONCE 2013
WCAG 2.0 AAA
XHTML 1.0 valid
CSS valid
Partners
Sponsors
Sixt