Actualitat

Actualitat

El camí de Sant Jaume a Catalunya per a tothom - 19/01/2010

Tota la informació per fer accessible el Camí de Sant Jaume a les persones amb mobilitat reduïda

El Camí de Sant Jaume de Galícia és una gran ruta cultural que permet anar d'extrem a extrem de la península ibèrica, des del Cap de Creus fins al Cap de Finisterre. La ruta comença a Sant Pere de Rodes i segueix un traçat que passa pel monestir de Montserrat i arriba a Alcarràs (Lleida), on el Camí entra a l'Aragó. Catalunya ha estat vinculada des d'un primer moment amb les rutes jacobees.

Al web www.camidesantjaumeperatothom.cat es pot trobar tota la informació sobre els trams que s’han identificat com accessibles per a persones amb mobilitat reduïda. També es poden descarregar al mòbil l’audioguia per als cecs, l’explicació del Camí en llenguatge de signes, i subtítols en català i en castellà per als sords.

L'aposta per recuperar el Camí de Sant Jaume s'inscriu en la política de l'Agència Catalana de Turisme, que fomenta el desenvolupament d'un turisme ètic, sostenible, responsable i accessible, que possibiliti la desestacionalització i l'equilibri territorial, amb l'objectiu d'estendre els beneficis del turisme a tot el país.

ENAT
World Travel Market, World Responsible Tourism Day
Solidarios ONCE 2013
WCAG 2.0 AAA
XHTML 1.0 valid
CSS valid
Partners
Sponsors
Sixt