Actualitat

Actualitat

El MNAC impulsa un projecte de signeguies per facilitar la visita a les persones amb discapacitats auditives - 25/08/2009

El Museu Nacional d'Art de Catalunya i la Fundación Orange posen en marxa un servei de signeguies que facilitarà a les persones sordes o amb alguna discapacitat auditiva la visita al Museu.

El servei, que explicarà la col•lecció permanent del Museu i algunes peces concretes, serà gratuït. A través d'un dispositiu PDA (Personal Digital Assistant), l'usuari podrà disposar de la informació en Llengua de Signes en català, castellà i internacional, a més de subtítols. A més, a través de bucles magnètics, s'oferirà un sistema per a que les persones que utilitzen audiòfons puguin realitzar el recorregut pel Museu de manera totalment autònoma.

La Fundación Orange impulsarà el desenvolupament del projecte, que s'emmarca dins de les activitats que desenvolupa per millorar, a través de les noves tecnologies, la qualitat de vida dels col•lectius amb barreres de comunicació.

El projecte compta amb la col•laboració de la Federació de Sords de Catalunya (FESOCA), entitat que serà la responsable de la traducció a les Llengües de Signes i del subtitulat dels continguts de les signoguies.

ENAT
World Travel Market, World Responsible Tourism Day
Solidarios ONCE 2013
WCAG 2.0 AAA
XHTML 1.0 valid
CSS valid
Partners
Sponsors
Sixt