Actualitat

Actualitat

Catalunya reconeguda per quart any consecutiu a la World Travel Market de Londres per la seva tasca en favor del turisme accessible - 19/10/2015

En el marc de la World Travel Market de Londres, els impulsors de la iniciativa “Dia del turisme responsable” han atorgat a l’Agència Catalana de Turisme (ACT), per quart any consecutiu, el distintiu WRTD (World Responsible Tourisme Day) que avala la tasca de Catalunya en la implementació i la promoció del turisme accessible.

Des de fa vuit anys, la WTM atorga la marca WRTD per distingir aquelles entitats i empreses que desenvolupen alguna activitat centrada en l’impuls i el foment del Turisme Responsable.
L’Agència Catalana de Turisme impulsa a Catalunya el projecte integral “Turisme accessible – Turisme per a Tothom”, amb el qual se suma al compromís de la Declaració de Ciutat del Cap en què una de les característiques del turisme responsable ha de ser facilitar l’accessibilitat a les persones amb discapacitats físiques.

Catalunya disposa de 26 destinacions turístiques seleccionades pels seus alts nivells d’accessibilitat que permeten oferir al turista discapacitat tota una sèrie de serveis adaptats a les seves necessitats. En els darrers sis anys, Catalunya ha passat de 600 recursos i serveis turístics adaptats a més de 1.200, alguns dels quals únics a Espanya.

ENAT
World Travel Market, World Responsible Tourism Day
Solidarios ONCE 2013
WCAG 2.0 AAA
XHTML 1.0 valid
CSS valid
Partners
Sponsors
Sixt