Actualitat

Actualitat

L’Agència Catalana de Turisme participarà com a ponent al V Congrés Internacional de Turisme per a Tothom - 13/08/2015

L’esdeveniment s’organitzarà conjuntament amb el VI Congrés Internacional deDisseny, Xarxes de Recerca i Tecnologia per a Tothom

Els pròxims dies 23, 24 i 25 de setembre de 2015, tindrà lloc a Madrid, la Cinquena edició del Congrés Internacional de Turismo para Todos, organitzat per la Fundació ONCE amb la col•laboració de la Red Europea de Turismo Accesible (ENAT) i de la Organització Mundial del Turisme (OMT). L’Agència catalana de Turisme participarà en aquest important esdeveniment presentant el seu projecte ''Camí de Sant Jaume de Catalunya per a tothom''.
En aquest marc s’ha decidit ajuntar esforços i aprofitar les sinergies que es poden generar organitzant de manera conjunta els dos congressos. Celebrant sessions plenàries conjuntes i sessions específiques de cadascun dels congressos.
El V Congrés Internacional de Turisme per a Tothom nulltindrà como eix central les Noves Tecnologies i el turisme. S’exposaran solucions i aplicacions de les tecnologies al turisme per a tothom.
La informació es la clau de l’èxit en el turisme accessible. En primer lloc per a conèixer les característiques d’accessibilitat de les destinacions a visitar, i en segon lloc per la possibilitat d’accedir a aquesta informació quan s’ofereixen sota els paràmetres de Disseny per a tothom.
La societat actual i en concret el sector turístic, està estretament unit al ús de les noves tecnologies com a facilitadores de la informació prèvia a la planificació del viatge, durant el transcurs del viatge i per a compartir les experiències turístiques. Les noves tecnologies ofereixen immediates, actualitat, globalitat e inclús permeten conèixer de primera mà opinions i experiències turístiques de altres usuaris.
D’altre banda, és ben sabut que en l'àmbit del turisme per tothom, les noves tecnologies tenen una doble cara. Al mateix temps que permeten millorar la comunicació i informació a través de la personalització, presenten encara una sèrie de limitacions en quant a la quantitat i qualitat d'informació, així com a les possibilitats de manipular els dispositius.
Aquestes circumstàncies son la base de la celebració del V Congrés de Turismo para Todos centrat a l’àrea de la tecnologia.

ENAT
World Travel Market, World Responsible Tourism Day
Solidarios ONCE 2013
WCAG 2.0 AAA
XHTML 1.0 valid
CSS valid
Partners
Sponsors
Sixt