Que fer?

Centre Municipal de Vela de Barcelona

Barcelona (Barcelona)

Actiu-sport             Usuaris de cadira de rodes   Persones amb mobilitat reduïda   
Adreça
Adreça:
Moll de Gregal s/n - Port Olímpic -- Barcelona (Barcelona)
Telèfon
Telèfon:
(+34) 932 257 940
Fax
Fax:
(+34) 932 243 906
envia'ns un email
www.velabarcelona.com
Imprimir

Vela Barcelona va néixer l`any`92 com a Centre Municipal de Vela de Barcelona. Es va projectar com a part de l`equipament esportiu construït per l`ajuntament amb motiu dels JJOO de Barcelona`92, i amb l`objectiu de convertir-se en la plataforma esportiva d`accés al mar per als ciutadans de Barcelona i de qualsevol amant de la vela.

Durant tots aquests anys, de la seva inauguració Vela Barcelona ha estat i és un espai per descobrir les sensacions que proporciona la pràctica de la vela, així com l`espai de pràctica per a tot aquells que ja gaudeixen d`aquest esport. Vela Barcelona posa la vela a l`abast de tothom. Tenim una àmplia oferta d`activitats tant per a particulars, com per a empreses i entitats, o per a centres educatius.

Vela Barcelona és una entitat que es gestionada per la Federació Catalana de Vela. Formem part de la xarxa d`escoles reconegudes per la Federació Catalana de Vela anomenada Escola catalana de Vela, i els nostres tècnics i programes es treballen i desenvolupen el mètode d`ensenyament standart de l`Escola Catalana de Vela.

Les activitats del Projecte de Vela Accessible-Vela per a tothom del Centre Municipal de Vela es desenvolupen en el marc del conveni de col·laboració entre la Federació Catalana de Vela(FCV), Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals(FECPC), Federació Catalana d`Esports de Persones amb Discapacitat Física(FCEDF), Federació Catalana d`Esports per a Cecs(FCEC), i els projectes creixen amb els projectes de col·laboració amb ACELL i la Federació Esportiva de Sords de Catalunya.

Les activitats de Vela Accessible-Vela per a tothom s`organitzen durant tot l`any, actualment destaquen les activitats que s`organitzen amb l`Institut Guttmann i la Federació Catalana de Paralítics Cerebrals/Fundació Cruyff, que permetran a més de dues-centes persones tenir el seu primer contacte amb l`esport de la vela.

Actualment són molts els qui venen a practicar l`esport de la vela en família, des de un bateig de mar a un curs per hores que s`allarga durant un trimestre.

Tots els nostres tècnics estan formats i preparats per a desenvolupar l`activitat de Vela accessible-Vela per a tothom, doncs el Centre Municipal de Vela és un veritable Centre pilot d`innovació i millora tècnica de l`esport de la vela.

Facilitats i observacions


No disposen d`intèrprets de llengua de Signes.



 Dades comprovades sobre el terreny per tècnics en accessibilitat per a l'Agència Catalana de Turisme Dades comprovades sobre el terreny per tècnics en accessibilitat per a l'Agència Catalana de Turisme

Què més t'ofereix aquesta destinació?

Allotjaments  Allotjaments
Natura  Natura
Sol i platja  Sol i platja
Actiu-sport  Actiu-sport
Cultura  Cultura
Oci i entreteniment  Oci i entreteniment
Gastronomia i enoturisme  Gastronomia i enoturisme

  Serveis de la destinació

Transports Transports

ENAT
World Travel Market, World Responsible Tourism Day
Solidarios ONCE 2013
WCAG 2.0 AAA
XHTML 1.0 valid
CSS valid
Partners
Sponsors
Sixt